&.agency groeit en versterkt het team met 4 nieuwe krachten

Het bureau verwacht een nog creatiever, origineler en overtuigender geluid te brengen om merken als L’Oréal en Discovery+ te bedienen.

&.agency groeit en versterkt het team met 4 nieuwe krachten
Met de klok mee: Martijn Brons, Blanca Vinke, Caroline Krouwel en Michelle Sprenkels

Het team van het Amsterdamse &.agency, een data driven storytelling agency dat influencer marketing, branded content en PR combineert, is recent uitgebreid. Martijn Brons, Michelle Sprenkels, Blanca Vinke en Caroline Krouwel zijn nu samen met het huidige team verantwoordelijk voor klanten als L’Oréal, Shiseido, Discovery+, Body&Fit en Praxis. 

Advertentie
advertisement

Groei en ambitie

Oprichters van &.agency, Britt Hogenhuis en Sophie van der Schaft, geven te kennen dat het bureau in korte tijd explosief is gegroeid. Van der Schaft: ‘Deze uitbreiding van ons team past bij onze groei en de ambities die we hebben. De nieuwe mensen zijn stuk voor stuk bevlogen en ambitieus met serieuze people skills. Dankzij de ervaring die ze inbrengen gaan we voor een nog creatiever, origineler en overtuigender geluid, waardoor we ons bureau naar een nog hoger niveau tillen.’ 

De nieuwe posities

Brons is gestart als strategy & new business manager en was voorheen manager content & brand partnerships bij televisiezender Xite waar hij later als brand marketing manager was. Sprenkels vervult nu de rol van senior PR manager. Hiervoor werkte ze bij IMA en Mooi PR. Vinke was al betrokken bij &.agency en maakt nu de stap naar senior project manager. Voordat Vinke bij &.agency aan de slag ging was zij evenals Sprenkels en Krouwel werkzaam bij onder andere IMA. Krouwel wordt internal process & people manager en krijgt de opdracht om de stroom aan nieuwe mensen in goede banen te leiden. 

Lees ook: 10 inspirerende voorbeelden van influencers die transparant zijn over reclame

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie