Being There aan de slag voor de Maarten van der Weijden Foundation

Het is tijd voor een volgende groeistap die passen bij de ambitie van frontman Maarten van der Weijden

Maarten won in 2008 goud op de Olympisch spelen bij de 10km openwaterzwemmen. Hij kreeg mogelijk nog grotere, landelijke bekendheid
doordat hij in 2019 succesvol de Elfstedentocht zwom. Met die zwemtocht en een eerdere poging, zwom hij al ruim 13 miljoen euro bij elkaar, waarvan de volledige opbrengst naar kankeronderzoek ging.In de afgelopen jaren heeft de foundation een groeiende schare fans om zich heen verzameld, die het hele jaar door sportieve prestaties verrichten om geld op te halen voor de Maarten van der Weijden Foundation. 'We willen al die sporters en iedereen die op wat voor manier dan ook een bijdrage levert aan de foundation graag actiever betrekken, omdat ze het verdienen en omdat we met hun inzet en enthousiasme alleen nog maar meer geld kunnen ophalen voor onderzoek naar kanker',  aldus Maarten van der Weijden. Ik kan het niet in mijn eentje blijven doen'. De foundation kijkt samen met Being There hoe ze dat het beste kunnen doen. 

Advertentie

Team Maarten

De eerste stap is gezet met de introductie van Team Maarten waar iedereen die bijdraagt aan het succes van de foundation onderdeel van is. Van onderzoekers tot sporters. Van vrijwilligers tot Maarten zelf. In 2023 gaat Maarten van der Weijden de monsteruitdaging aan om de Elfstedenroute achtereenvolgens zwemmend, fietsend en lopend af te leggen: de Elfstedentriathlon. De doelstelling van de Foundation is om heel Nederland in beweging te krijgen voor kankeronderzoek door mee te sporten, te doneren of als vrijwilliger actief te zijn.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie