Isobar X ADNIGHT: Utopia vs Dystopia

Hoe ervaar jij toekomstige technologie? Ontdek het tijdens ‘Utopia vs. Dystopia’. Bizarre experiences & talks die je aan het denken zetten.

Isobar ADNIGHT
Isobar ADNIGHT

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Met name technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Sommige ontwikkelingen kunnen ons leven zelfs ingrijpend veranderen. 

Hoe ervaar jij toekomstige technologie? Ontdek het tijdens het ‘Utopia vs. Dystopia’ programma van Isobar tijdens ADNIGHT. Bizarre experiences en talks die je aan het denken zetten. In plaats van een duidelijke scheiding te hebben tussen Utopie en Dystopie, bieden we je experiences op het randje.. 

Aan het einde bepaal jij… Dystopia of Utopia?

VR Porn
Oke, we geven één sneak preview. Denk je dat er manieren zijn om porno meer meeslepend en echt te maken? Ga op het bed liggen, pak een sexdoll en ervaar het zelf. Het is aan jou om te bepalen, VR Porn: Utopie of Dystopie?
 


Talks
Alle talks vinden plaats in het net gelanceerde Isobar NowLab. Come, see, listen and explore. 

19:00 uur
How to find a personal Utopia in modern dystopian life
by Tim VoorsGlobal Explorer & Philosopher
Het succes dat hij had als Creative Director, weerhield hem er niet van om zijn dromen na te jagen. Tijdens zijn trail tochten van duizenden kilometers vond hij het recept voor zijn persoonlijke Utopie. 

19:30 uur
The Future of Connected Health
by Sarah Papamichalis - Digital Innovation & Transformation Director Philips

Is een connected future die ons helpt controle te houden over onze gezondheid een Utopie? Hoe zorgen we dat bedrijven aan de goede kant van deze utopische droom blijven?

20:00 uur
The edge of human performance
by Remco Barbier Head of Branding NN Group

Hoe is het om sponsor en bewonderaar te zijn van de nieuwe recordrecordhouder marathon, Eliud Kipchoge? Hij liep de marathon in 2 uur 1 minuut en 39 seconden. Waar ligt de grens van menselijke presaties?

20:30 uur
Dystopian Algorithms
by Chris Baylis - ECD Isobar

Hoe kunnen onschadelijke en goedbedoelde codes leiden tot een reeks gevaarlijke beslissingen met verstrekkende gevolgen?

Pick up point
Isobar is een pick up point voor je bandje voor de afterparty in Paradiso. Vergeet deze vooral niet op te halen!

Snacks & Booze
Je hoeft niet alleen te komen voor het programma. Schuif aan voor snacks & Utopian /Dystopian cocktails en sluit de week af samen met de Isobarians! Vanaf 18:00 uur zijn de deuren geopend.

Meld je aan voor het FB event 

Of bestel direct tickets

 

--------------------------------------


Creatief digitaal bureau Isobar is onderdeel van Dentsu Aegis Network Netherlands (DAN). DAN is één van de grootste internationale netwerken van media-, marketing- en communicatiebureaus. We helpen klanten relaties op te bouwen met de doelgroep door efficiënte inzet van data, media, creatie en technologie. Gezamenlijk werken we aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen. Dit doen we voor lokale én internationale klanten.

Met een gespecialiseerd aanbod dat alle aspecten van het digitale spectrum beslaat, is Dentsu Aegis Network de nummer 1 in digital in Nederland.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.