Bureaugroep Happy Horizon breidt verder uit met video-agency Viduate

De groep ziet de vraag naar video- en animatiecontent sterk en blijvend toenemen en zo'n zelfstandige specialistische unit ontbrak nog.

Bureaugroep Happy Horizon breidt verder uit met video-agency Viduate
Daan Viergever, Tim Viergever (Viduate) en Walter van de Wege (Happy Horizon)

Full service video- en animatiebureau Viduate sluit aan bij de Happy Horizon-groep. Het is de zevende overname in zeven maanden tijd voor de van oorsprong Eindhovense digital marketinggroep. Happy Horizon zegt dat het de vraag naar video- en animatiecontent sterk en blijvend ziet toenemen en dat de gespecialiseerde discipline die Viduate aanbiedt als ‘zelfstandige unit nog ontbrak’ binnen de groep om aan die vraag te voldoen.

Advertentie
advertisement

Autonome groei

Walter van de Wege, ceo van Happy Horizon, vertelt dat zijn groep de afgelopen maanden mooie stappen heeft gezet en hard gegroeid is. ‘Niet alleen door acquisities, maar vooral ook door autonome groei in de volle breedte van onze dienstverlening. De toevoeging van Viduate is een hele sterke, verbindende dienstverlening voor de diverse branches waarin we actief zijn.’

Door de verschillende overnames is de Happy Horizon naar eigen zeggen inmiddels gegroeid naar ruim 400 medewerkers en met de toevoeging van Viduate zou daar een team van ‘15 specialisten in videomarketing’ bijkomen. 

Video- en animatiecontent in de klantreis

Oprichters van Viduate, Tim en Daan Viergever verwachten dat de video- en animatiemarkt de komende jaren flink verder groeit. ‘Daar willen we als full service video-agency graag in meegroeien. En dat gaat veel sneller als we onderdeel zijn van een sterke marketinggroep. We kunnen video- en animatiecontent zo nog belangrijker maken in de totale klantreis van marketing-communicatie. Of het nu gaat om 2D of 3D-animatie of een commercial; elk type video of animatie kunnen we maken.’ 

Utrechtse hub

Eerder maakte Happy Horizon al bekend dat het ecommerce Magento-developmentbureau Experius uit Utrecht onderdeel werd van de groep. Samen met Viduate vormt het de basis van de Utrechtse hub vormen van Happy Horizon.

Lees ook: Snapchat-profielen krijgen een nieuwe look, met 3D Bitmoji

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie