Dept aangesteld tot reseller van Google Cloud en Google Marketing Platform

“Voor Dept is de nieuwe reseller-status een echte mijlpaal in onze Google-partnership te noemen”, aldus Dimi Albers, CEO van Dept

Digital agency Dept is reseller geworden van beide Google Cloud en het Google Marketing Platform (GMP). De veelzijdigheid en kracht van de Google-producten is een gouden combinatie waarmee Dept in staat is om klanten in de EMEA-regio nog beter en gunstiger te bedienen.

Na een intensief proces is Dept reseller geworden van Google Cloud en van het Google Marketing Platform: een platform bestaande uit tools als Google Analytics 360, Display & Video 360, Search Ads 360 en Google Optimize 360. Onderdeel van het proces was een pitch voor Google met diverse klantcases. 

“Voor Dept is de nieuwe reseller-status een echte mijlpaal in onze Google-partnership te noemen”, aldus Dimi Albers, CEO van Dept. “We onderscheiden ons hiermee nog meer als de digital agency van de toekomst en laten zien dat we sterke partnerships aangaan, de klant extensief van dienst kunnen zijn en dat we data en media snappen als geen ander.” 

Cristian van Nispen, head of data & intelligence bij Dept, licht de uitgebreide klantbediening verder toe: “Met Dept als reseller kunnen klanten een eigen Google-licentie verkrijgen, waardoor ze eigenaar worden van alle eigen data en controle houden over hun technologie-stack. Als gevolg hiervan kan het voor de klant financieel gunstiger uitpakken door minder afhankelijk te zijn van derden.” 

De motivatie om de ambitieuze positie in de markt te verkrijgen was al geruime tijd helder. Dept ziet dat de Google Cloud Solutions die ingezet worden bij klanten, het gebruik van Google Marketing Platform versterken. Het werkt als een katalysator. 

 

Wij zijn Dept -– een internationale agency met meer dan 1.500 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben. www.deptagency.com

Plaats als eerste een reactie