Dept zet content centraal bij herpositionering Altares D&B

Altares Dun & Bradstreet (Altares D&B) heeft digital agency Dept betrokken bij hun content marketing strategie en uitvoering.

Contentmarketing

Altares Dun & Bradstreet (Altares D&B), een van de grootste, internationale data leveranciers, heeft digital agency Dept betrokken bij hun content marketing strategie en uitvoering om de herpositionering van het bedrijf te lanceren.

Met ‘s werelds grootste commerciële database, bestaande uit bedrijfsinformatie van meer dan 300 miljoen bedrijven, wil het bedrijf zich ontpoppen tot leading supplier van master data. Dept heeft in nauwe samenwerking met Altares D&B gewerkt aan het ontwikkelen van content met concrete oplossingen voor het op orde krijgen van datamanagement van grote organisaties. Door een betere samenkomst van sales, marketing en advertising worden de juiste B2B doelgroepen in contact gebracht met voor hen relevante whitepapers, blogs en video’s.

Martijn Baart, Account Manager bij Dept: “Onze focus op content marketing strategie, in combinatie met de data expertise van Altares, zorgt ervoor dat we het bedrijf opnieuw in de markt konden positioneren. In nauwe samenwerking heeft Dept de expertise van hun content strategen gebundeld met de specialistische vakkennis van Altares. Zo konden we een content database en marketingstrategie opstellen die zowel engagement triggerde als een bredere doelgroep aantrok.”

“Door onszelf opnieuw uit te vinden willen we het imago afstoffen dat data vaak nog heeft”, voegt Wieke Jong toe, Content & Campaign Marketing Officer bij Altares D&B. “Achter die grote hoeveelheden data zit namelijk een heel mooi verhaal. Met onze data analytics en oplossingen kunnen we onze klanten helpen waardevolle data om te zetten in relevante inzichten.”

Wij zijn Dept - een internationale agency met meer dan 750 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben. www.deptagency.com

 

Advertentie