EDM neemt Human Inference over van Franse eigenaar

Krachtenbundeling in wereld van datakwaliteit.

EDM Media Group in Nieuwegein, een grote speler op het gebied van marketingdata en technologie, maakt de overname bekend van Quadient Data, voorheen Human Inference. Human Inference, met hoofdkantoor in Arnhem en een vestiging in Duitsland, maakte sinds 2012 deel uit van de Franse multinational Neopost. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf bedient met 35 medewerkers diverse bedrijven in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. 

Met de overname versterkt EDM Media Group haar positie als specialist op het gebied van datakwaliteitssoftware. 'EDM erkent onze toegevoegde waarde in deze specifieke sector. De nauwe samenwerking  geeft ons de mogelijkheid onze positie in deze markt nog verder te versterken,' zegt Evert Wernsen, managing director van Quadient Data.

Volgens Frank de Beun (foto), managing director van EDM Media Group, past de overname van Human Infererence naadloos 'binnen onze ambitie om EDM te transformeren naar een datatechnologie bedrijf'. Evert Wernsen zal als managing director het Human Inference team aansturen. De organisatie gaat opereren vanuit Arnhem en Nieuwegein.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie