Gijs de Bruijn (Selmore) en Jos Govaart (Coopr) treden toe tot bestuur VEA

Bestuur VEA nu compleet. Vereniging meldt 13 nieuwe leden in minder dan een jaar tijd.

Jos Govaart (l) en Gijs de Bruijn

Jos Govaart en Gijs de Bruijn zijn verkozen tot nieuwe bestuursleden van de VEA. Jos Govaart, oprichter van pr-bureau Coopr, houdt zich bezig met de communicatie van de VEA. Gijs de Bruijn, nu nog Selmore, binnenkort Accenture Interactive, ontfermt zich over strategie en talent. Begin dit jaar trad Marion Koopman al toe als voorzitter van de VEA.

Het VEA-bestuur bestaat nu, naast deze drie, uit Dick van der Lecq, Edgar Molenaars, Yvonne Prins, Tim van der Wiel en Dirk van den Bosch. Directeur van VEA is Talmon Kochheim, die eind vorig jaar werd aangesteld.

Recordaantal nieuwe leden                                                               

De vernieuwde VEA heeft een recordaantal van 13 nieuwe leden in minder dan een jaar tijd welkom mogen heten, aldus de vereniging. Toegetreden zijn Boomerang Create, Coopr, Dept Agency, Edelman, Fama Volat, GoSpooky, Greenhouse Group, Kumpany, Mockus, Qontent Matters, Redmatters, Weber Shandwick en Yellow Communications.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie