Viral van de Week: Home Alone met Lego

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Foto: Lego

Nee, deze viral gaat niet over de 400e Home Alone-marathon op tv, die we allemaal stiekem toch wel kijken. Niet getreurd, we zorgen er op een veel leukere manier voor dat je de films weer vers in het geheugen krijgt. Met kerst kun je Home Alone 1, 2, 3, 4 5 én 6 (wij wisten ook niet dat het er zó veel waren) namelijk oneindig vaak naspelen, met je eigen Lego Home Alone-set. Kattenkwaad uithalen was nog nooit zo leuk!

Advertentie
advertisement
Lego poppetjes en bus
Foto: LEGO

De set werd aangekondigd met een grandioze music video, waarin Lego-Kevin-McCallister zingt over zijn avonturen in het inmiddels iconische huis. Ook bekende scènes uit de film worden in deze video gecreëerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pijnlijke after-shave scène. Alle details van de film zijn te vinden in het LEGO-huis, zowel aan de buitenkant als in het interieur.

Natuurlijk kan de fictieve zwart-witfilm Angels With Filthy Souls (je weet wel, van die zin ‘Keep the change, ya filthy animal!’), speelt zich af op een klein tv’tje.

Lego poppetje in spiegel
Foto: LEGO

3.995 stukjes

Met 3.995 stukjes ben je wel even zoet met bouwen, dus zet die films toch maar aan. Ergens halverwege deel 3 kun je dan beginnen met naspelen.

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie