iProspect heeft nieuw directieteam

Wouter Moen en Arthur Buring leiden het bureau van Dentsu Aegis Network.

Prospect heeft Wouter Moen en Arthur Buring aangesteld als respectievelijk operationeel directeur en commercieel directeur. Zij vormen samen de dagelijkse leiding van het digitaal marketingbureau, dat onderdeel is van Dentsu Aegis Network. Beiden zijn al enige jaren werkzaam bij iProspect.

Het directieteam, onder leiding van CCO Mark van Dijk, richt zich in 2019 op automatisering, zodat er snel en effectief ingespeeld wordt op ontwikkelingen en behoeften in de markt. 

Arthur Buring. 'Ik kijk uit naar deze volgende stap. Het is onze gedeelde visie dat je saai en repetitief werk moet automatiseren. Dit doen we met onze in-house ontwikkelde tool iActivate voor zoekmachinemarketing.'

Wouter Moen: 'Onze collega’s bij iProspect hebben altijd behoefte aan nieuwe uitdagingen. Het is dan ook mijn ambitie om voor al deze  specialisten een interessant loopbaanperspectief te bieden met verschillende interne opleidingen en trainingen.'

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie