Laura Hensbergen nieuwe consultant interim bij SchaalX

Het interimteam van SchaalX verwelkomt nieuwe consultant.

Laura Hensbergen
SchaalX

Per juli 2018 is het interimteam van SchaalX uitgebreid met de start van Laura Hensbergen als consultant. Laura vervangt hiermee Joyce Bastiaans, die haar rol inruilde voor een reis om de wereld. In haar nieuwe functie legt Laura zich toe op de bemiddeling van marcom- en communicatieprofessionals voor interim functies binnen de profitsector.

Over Laura

Laura begon haar carrière in recruitment aan brokerzijde. Hierna heeft zij zich zowel als ondernemer als in vast dienstverband toegelegd op internationale recruitment en HR binnen de IT sector. Met haar opleidingsachtergrond in marketing en passie voor recruitment wil Laura haar kennis en kunde verder verbreden door zich bij SchaalX toe te leggen op de bemiddeling van interim professionals in het vakgebied marketing en communicatie. 

Victor Groothoff, managing partner SchaalX: “Met Laura hebben we een hele bevlogen collega in ons team mogen verwelkomen. Zij zal zich gaan richten op de bemiddeling binnen de vakspecialismes (corporate) communicatie, marketingcommunicatie en campagne management. Met haar werkervaring en drive verwacht ik dat ze snel een mooi netwerk van opdrachtgevers en interim specialisten aan zich zal kunnen binden.” 

Interimteam SchaalX

Met deze aanstelling bestaat het interimteam van SchaalX nu uit Victor Groothoff, Cheyenne Seraus, Bianca van Bolderik, Özlem Goenee en Laura Hensbergen. Wil je meer weten over SchaalX of over interim bemiddeling? Dan kun je contact opnemen met Victor Groothoff (victor.groothoff@schaalx.nl). Laura kun je bereiken op laura.hensbergen@schaalx.nl.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.