Premium

LifeHunters failliet verklaard, doorstart onderzocht

De rechtbank in Amsterdam heeft brand entertainment bureau LifeHunters failliet verklaard.

Creatief videoproductiebedrijf LifeHunters is onverwacht failliet verklaard. Het faillissement is op 31 december door de Rechtbank in Amsterdam uitgesproken. Oprichter Erik Hensel bevestigt het faillissement van het bedrijf, maar kan door de omstandigheden verder geen toelichting geven. Ditzelfde geldt voor MT-leden Mark van der Werff en Anouk Last.

Curator Frans Crul doet de komende weken onderzoek naar de oorzaken van het faillissement en bekijkt de mogelijkheden voor een doorstart.

LifeHunters werd in 2014 opgericht door Hensel en maakt sindsdien online video’s voor grote bedrijven als NS, IKEA, McDonald’s en de Hartstichting. Het bedrijf was de afgelopen maanden bezig met verkoop aan een investeerder om verdere (internationale) groei mogelijk te maken. LifeHunters, met vestigingen in Amsterdam en Keulen, was volgens betrokkenen financieel gezond. Perikelen rond de verkoop lijken tot het faillissement te hebben geleid. Gedupeerden kunnen zich richten tot de curator. Het personeel – in totaal 10 mensen – en de belangrijkste klanten zijn ingelicht.

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie