Marjolein Jonker neemt leiding Yellow Communications over van oprichter Karin van Geelen

Eigenaar kiest nieuwe rol als strategy consultant en mentor.

Marjolein Jonker (links) en Karin van Geelen

Marjolein Jonker is per 1 februari benoemd tot managing director bij het PR- en communicatiebureau Yellow Communications in Hoofddorp. Karin van Geelen, oprichter en eigenaar, blijft actief binnen het bureau als strategy consultant voor klanten en als mentor voor het team.

Jonker moet Yellow Communications, dat 15 jaar bestaat, verder laten groeien en professionaliseren. Ze werkt sinds 2008 bij het bureau en trad in 2018 als account director toe tot het leiderschapsteam.

Ze wordt bijgestaan door Jeroen Bais als interim operationeel manager. Hij is verbonden aan de Next Step Factory, waar hij ondernemers ondersteunt met het versnellen van hun organisatie, en is als coach al langer betrokken bij Yellow Communications

Van Geelen gaat naast haar  advies- en mentorfunctie ook buiten Yellow aan de slag als zogeheten ‘life planner’, strategisch adviseur en sparringpartner voor kleine ondernemers. Ze noemt het ‘een bewuste keuze voor de dingen waar ik de meeste energie van krijg: mensen adviseren en begeleiden’.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie