Merkle goes SXSW!

Van 8 tot 17 maart 2019 vindt South by Southwest (SXSW) weer plaats in Austin, Texas. Merkle is erbij en jij kan ons volgen!

Merkle Nederland gaat naar SXSW en deelt alle ins en outs op 26 maart tijdens een event in Rotterdam en Amsterdam!

Ben jij klaar voor de toekomst van tech & marketing? Van 8 tot 17 maart 2019 vindt South by Southwest (SXSW) weer plaats in Austin, Texas. Het is ‘s werelds grootste festival over tech, digital marketing en creativiteit. Wil je weten wat er de komende maanden, nee, jaren gaat spelen? Dan moet je hier bij zijn!

Professionals, geïnteresseerden, leiders en geeks komen elk jaar in Austin samen om elkaar te inspireren, te netwerken en om rond te snuffelen in de martech-wereld van morgen. Merkle Nederland is er traditiegetrouw bij en deelt de hoogtepunten van het 10-daagse festival!

SXSW is niet te vergelijken met Nederlandse conferenties. Met tientallen locaties, duizenden sprekers en panelleden en een programma dat met gemak keuzestress oplevert, is het een serieuze klus om je dagelijkse schema te vullen met interessante sessies. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Merkle Nederland (bestaande uit Oxyma, OFS, aFrogleap, Oogst en Your Social) stuurt een speciaal SXSW team op pad en deelt de belangrijkste trends en interessantste keynotes.

Je kunt de avonturen live volgen via Instagram, onze key learnings meteen doorgestuurd krijgen via Whatsapp en als cherry on top of the American pie nodigen we je uit voor ons event waarin we je in 2 uur bijpraten over alles wat we daar gezien en geleerd hebben, zodat ook jij klaar bent voor de toekomst!

Merkle presents: The best of SXSW

Op 26 maart organiseert Merkle niet één, maar twee events! Een breakfastsessie in Amsterdam en een TexMex avondsessie in Rotterdam. Tijdens ‘The best of SXSW’-sessie deelt Merkle Nederland de key takeaways en trends die op SXSW19 voorbij komen.

Wil jij hierbij zijn? Meld je aan via onderstaande link.
aanmelden voor breakfastsessie in Amsterdam op 26 maart
aanmelden voor avondsessie in Rotterdam op 26 maart

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.