Nieuwe klanten voor Candid-bureaus Stroom en The online company

TNO naar Stroom, MyMicro Group naar The online company.

TNO-campagne Zie het voor je’

Stroom is sinds begin mei het mediabureau van TNO. De onderzoeksorganisatie heeft het Candid-bureau ingeschakeld als strategisch mediapartner voor de ‘Zie het voor je’ campagne. Het gaat onder meer om branded content en radio, om te laten zien welke waarde TNO levert aan de samenleving.

Advertentie
advertisement

The online company, ook onderdeel van Candid, is digitaal marketingbureau geworden van MyMicro Group. Onder andere e-commerce consultancy en executie, campagnes en conversiemanagement maken onderdeel uit van de samenwerking.

Tegelijkertijd gaat MyMicro Group samen met het bureau en andere agencies binnen Candid aan de slag met de merkstrategie. Hierbij wordt er gekeken naar een optimale invulling van het merkenportolio om de ambitieuze groeidoelstellingen verder vorm te geven. MyMicrogroup heeft webshops als Replacedirect.nl, Accu.nl, Fietsaccu.com en Twindis.com in het portfolio en is in meerdere landen binnen Europa actief.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie