S4Capital kondigt fusie aan met Zemoga 

De groep verwacht een grote stap te zetten richting het uitbreiden van haar derde focus: het bieden van Technology Services.

S4Capital kondigt fusie aan met Zemoga 

S4Capital kondigt een fusie aan tussen Zemoga en Media.Monks. Hiermee verwacht de organisatie een grote stap te zetten richting het uitbreiden van haar derde focus: het bieden van Technology Services, naast Content en Data en Digitale Media.

Advertentie
advertisement

Zemoga heeft volgens S4Capital, de focus op product design, het creëren en leveren van services aan enterprise klanten over de breedte van een bedrijf als het gaat om digitale veranderingsprocessen. Inmiddels heeft het bedrijf kantoren in Los Angeles, New York en Wilton, Connecticut en delivery centra in Colombia. Zemoga werkt met ongeveer 400 medewerkers voor klanten als Bridgestone, Morningstar en Sony. 

Positionering Zemoga

Het IDC Futurescape Worldwide Digital Transformation 2021 Predictions rapport voorspelde dat in 2022 65% van het wereldwijde global BBP is gedigitaliseerd en dat dit zal resulteren in meer dan $6.8 biljoen aan investeringen in Digital Transformation tussen 2020 en 2023. Uit een recente enquête door McKinsey is gebleken dat naar aanleiding van de coronapandemie bedrijven de digitalisering van zowel externe als interne processen met drie of vier jaar hebben versneld. S4Capital legt uit dat Zemoga met een samengestelde jaarlijkse groei van 45% elk jaar ideaal gepositioneerd is om te blijven profiteren van deze trends. 

Drie bedrijfsstromen

Sir Martin Sorrell, de executive chairman van S4Capital, stelt dat er bij digitale veranderingsprocessen ten minste drie belangrijke bedrijfsstromen betrokken zijn: marketing, sales en IT. ‘Met Zemoga hebben we de capaciteit om zowel met de chief technology of information officer om tafel te zitten, als met de chief marketing officer en de chief sales officer. We hebben nu dus de hele zet.’

Bouwen van platformen

Wesley ter Haar, mede-oprichter van Media.Monks en executive director van S4Capital voegt daar nog aan toe dat het bureau altijd de focus heeft gelegd op het maken van creatieve content op de platformen die bedrijven met consumenten verbinden. Zemoga heeft de kennis en kunde als het gaat om het bouwen van deze platformen op grote schaal en tegelijkertijd te combineren met een optimale klantervaring.’

Lees ook: S4 Capital voegt alle labels samen onder merknaam Media.Monks

Plaats als eerste een reactie

Advertentie