Sterk Werk Communicatie opent vestiging in Eindhoven en heeft nieuwe directie

De dertigjarige Evi van den Oever is de nieuwe nieuwe managing director van het bureau.

Evi van den Oever en Dick van Gooswilligen

Het Rotterdamse bureau Sterk Werk Communicatie heeft een tweede vestiging in Eindhoven geopend. Het wil daarmee zijn positie in de Brainport-regio versterken.

Ook heeft het een nieuw managementteam, met Evi van den Oever als nieuwe managing director. Zij werkt sinds 2018 or het bureau voor een aantal grote klantaccounts.

Zorg en belastingen

Van den Oever (30) startte haar carrière als journalist en eindredacteur bij het Eindhovens Dagblad. Vanaf 2013 maakte zij de overstap als communicatieadviseur op het gebied van de decentralisaties in het sociaal domein.

In 2015 stapte ze over naar BDO Accountants & Adviseurs als corporate woordvoerder en communicatieadviseur voor de belastingadviespraktijk en het marktsegment publieke sector.

Crisis en trainingen

Dick van Gooswilligen (61) is aangesteld director crisis, issue & trainingen. Eind 2018 maakte Van Gooswilligen de overstap naar Sterk Werk Communicatie.

Van Gooswilligen startte zijn carrière als bedrijfsjournalist en werkte onder andere bij BAM, Ahold, Shell en Siemens.

In 2006 maakte hij de overstap als communicatiemanager bij de nationale politie. Daar was hij van 2011 tot en met 2018 ook verantwoordelijk voor het crisiscommunicatieteam.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie