Studenten en young professionals gezocht!

Meld je nu aan om onder begeleiding maatschappelijke issues aan te pakken.

Ken je of ben je iemand die zich druk maakt om maatschappelijke issues zoals gelijke kansen voor iedereen? Wil je de wereld positief veranderen en je stem laten horen? En ben je tussen de 18 en 27 jaar, student of een paar jaar aan het werk? Meld je dan aan voor Issue Killers. Alle opleidingen en achtergronden zijn welkom.

Creative agency TBWA\NEBOKO is één van de partners van het Issue Killers-programma, opgezet door inhoudelijke experts van TheRockGroup en KIT Royal Tropical Institute. Professionals uit de marketing- en reclamewereld van TBWA\NEBOKO en Fama Volat zullen de jongeren hierbij begeleiden.   

In dit 12 weken durende programma ontwikkelen jongeren een publieke campagne over een maatschappelijk probleem. Samen laten we zien dat de grote problemen van onze tijd belangrijk zijn voor iedereen. En dat we deze problemen kunnen aanpakken. Zelfs vandaag!  

Na afronding van het programma weten zij hoe ze hun skills kunnen inzetten om meningen te laten horen en een positieve maatschappelijke impact te maken! De deadline voor aanmelden is 7 maart.    

Interesse? Meld je dan nu aan!  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →