Suepar sluit aan bij Endeavour Group

Met het instappen van het Amsterdamse filmbureau bestaat de groep inmiddels uit elf bedrijven.

Met Suepar heeft de Haarlemse Endeavour Group er naar eigen zeggen een nieuwe creatieve entiteit bij. Suepar werd acht jaar geleden opgericht door Berrit Blok (29) en Neville Arents (33). Sindsdien maken zij films van concept en script tot en metproductie.

Mike van der Wallen en Matthijs van Schendelen, oprichers van de Endeavour Group: “Video content speelt een belangrijke rol in de customer journey, een schakel die bij ons nog ontbrak in de dienstverlening’. Het Suepar-team werkte eerder voor klanten als KNVB, Achmea, Gemeente Amsterdam, Basic-Fit en Becam Financieringen.

De inmiddels elf bedrijven die de groep nu telt, voorzien klanten van online ondersteuning op diverse marketing facetten, van influencer tot online marketing, van creatieve communicatie tot strategisch advies en van websites tot apps. Tot de bedrijven die deel uitmaken van de groep, behoren 3sixtyfve, PXL.Widgets en Superlab.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie