Superhero Cheesecake benoemt Anthony Goodwin tot creatief directeur

De met meerdere awards bekroonde creatief gaat zich focussen op design, motion en concepting.

Anthony Goodwin is benoemd tot creative director bij Superhero Cheesecake (SHCC). Goodwin heeft meerdere Cannes Lions, FWA's en Webby’s gewonnen. Hij moet de propositie van het bureau op het gebied van design, motion en concepting verder uitbouwen en versterken.

Goodwin heeft de afgelopen vijftien jaar als creative director en designer gewerkt. Hij was onder meer actief voor MediaMonks, Stink Studios, Fantasy en North Kingdom. Goodwin wordt verantwoordelijk voor de creatieve uitvoering van alle projecten. Onder zijn leiding wil SHCC nieuwe stappen zetten op gebieden als interactieve films, digitale installaties en augmented reality.

Niels van Esch, managing partner en executive producer, over de komst van Goodwin: ‘In de wereld van high-end digital design en user experience design is de concurrentie groot. Daarom zijn we heel trots dat Anthony zich aansluit bij Superhero Cheesecake.’

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie