Team5pm neemt Tubelift over

Team5pm lijft videoconsultancy servicebureau Tubelift uit Utrecht in.

Daniël Buchner

Door het bureau over te nemen voegt de YouTube Agency videostrategie en innovatie toe aan zijn dienstverlening. Het label Tubelift zal verdwijnen en zijn oprichter Daniël Buchner start als lead innovatie bij Team5pm.

Advertentie
advertisement

RTL MCN

Buchner was met Tubelift onder andere betrokken bij de oprichting van het YouTubekanaal van Spinnin’ Records. Later was hij als head of data & insights verantwoordelijk voor de distributie en data driven contentstrategie bij RTL MCN, wat onderdeel is van RTL Nederland.

Social videokanalen

Tubelift is een onderneming die is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan professionals, om te leren omgaan met social video platform YouTube en deze zo efficiënt mogelijk te leren gebruiken. Verder geven ze strategisch, data gedreven advies aan bedrijven om hun social video kanaal te kunnen laten groeien. Door middel van deze overname zal Team5pm hun klanten meer service en advies kunnen aanbieden op het gebied van Youtube, TikTok, Instagram en Facebook.

Tubelift is opgericht in 2019. Klanten van het bureau zijn onder andere Sony Music, JBL, Ministerie van Buitenlandse Zaken, HEMA en Rijksmuseum.

Advertentie