Voigt Travel kiest USP Marketing PR voor Nederlandse en Belgische markt

Communicatiebureau gaat verhaal van duurzamheid, en voorliefde voor onontdekte, natuurlijke bestemmingen over het voetlicht brengen.

rendieren in Fins Lapland
Shutterstock

USP Marketing PR gaat aan de slag voor Voigt Travel, de reisorganisatie die is gespecialiseerd in het hoge Noorden van Europa. USP richt zich voor het reisbureau uit Naarden op de communicatie met de Nederlandse en Belgische markt.

Voigt Travel heeft een kenmerkend profiel met grote voorliefde voor onontdekte, natuurlijke bestemmingen in Scandinavië, IJsland, Groenland, Spitsbergen en Schotland.

Volgens managing director Marloes Meijer is er wereldwijd geen andere reisorganisator te vinden die 's winters zoveel rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied aanbiedt.

Voigt Travel werkt met respect voor mens, milieu, natuur en cultuur. Het heeft veelal met kleinschalige partners met wie er een persoonlijk contact is. Marloes Meijer: ‘Door op een zelfde manier samen te  werken met USP Marketing PR hopen wij ons verhaal nog beter wereldkundig te maken.’

Advertentie
advertisement
Advertentie