Premium

Yacht herovert positie als leverancier tijdelijke communicatieprofessionals Rijk

Ook Babbage Company/De Redactie, USG Professionals en Only Human Group geselcecteerd na aanbesteding.

Hofvijver en ministeries Den Haag
Shutterstock, Napa

Yacht heeft zijn positie terug als leverancier van tijdelijke communicatieprofessionals aan het Rijk. Het is een van de vier organisaties die bij de aanbesteding daarvoor zijn geselecteerd. Naast Yacht zijn dat een combinatie van Babbage Company en De Redactie, USG Professionals en de Only Human Group.

Partners in Communicatie, een samenwerkingsverband van SchaalX en het Bureau voor Overheidscommunicatie, is zijn positie kwijtgeraakt.

Raamovereenkomst

De Rijksoverheid zocht de vier detacheringsbureaus voor het leveren van interim-professionals en gedetacheerden plaatsen bij alle departementen en uitvoeringsorganisaties van de Rijksoverheid. Opdrachtgevers binnen deze aanbesteding zijn, naast de 12 Ministeries, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat en verschillende inspecties en agentschappen. 

Advertentie
advertisement

Het doel van de aanbesteding was het sluiten van een raamovereenkomst tussen de Dienst Publiek en Communicatie van het ministerie van Algemene Zaken en vier bureaus. De nadere opdrachten worden verdeeld via minicompetities. 

Redacteuren  

De aanbesteding bestond uit twee zogenoemde percelen. In het tweede perceel werden vier bureaus geselecteerd voor de inhuur van (web)redactieprofessionals op junior-, medior- en senior-niveau. Hiervoor zijn dezelfde bureaus geselecteerd, behoudens USG Professionals. Het vierde bureau dat de redacteuren mag leveren is Entopic.

premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie