Your Social Summer Boost Camp!

Your Social organiseert het Summer Boost Camp! We komen bij je langs en je ontvangt in een dagdeel een compleet campagnevoorstel!

Your Social

De zomervakantie nadert snel - en zo ook de deadlines van marketeers: nog zóveel to-do’s en zó weinig tijd. Your Social presenteert daarom het Summer Boost Camp en belooft: een last-minute campagnevoorstel in één ochtend!

 

Alles wat nodig is: één parkeerplaats, liefst voor de deur

Met het Your Social Summer Boost Camp halen marketeers voor één dagdeel het beste van Your Social in huis. Of liever: naar de parkeerplaats. Er wordt namelijk in zomerse sferen  gewerkt vanuit een speciale camper die vóór de kantoren wordt geparkeerd.

In één ochtend een campagnevoorstel

Na een korte briefing ontwikkelt Your Social in een gezamenlijke snelkooksessie een creatief en on-target campagneconcept. Zijn de marketeers blij met het voorstel? Dan realiseert Your Social nog vóór de zomerbreak de unieke last-minute campagne - kan de marketeer gerust op vakantie.

Reserveren vanaf nu mogelijk

Het Summer Boost Camp team is de komende 10 weken beschikbaar. Voor meer informatie en reserveren kijk je op de website.

Over Your Social, a Merkle company

Your Social is een strategic creative social agency, opgericht in 2010. Inmiddels werken er 50+ professionals bij de vestigingen in Nederland en Dubai. Your Social bedient haar klanten met insights uit social data, strategie, consultancy en data-gedreven creativiteit. Sinds oktober 2017 is Your Social onderdeel van Merkle. Merkle stelt niet data, maar mensen centraal in de merkstrategie, onder de noemer People-based marketing.

Plaats als eerste een reactie