ZIGT. Freedom of media – Ons manifest

Freedom of media. Dat is het succes van ZIGT. Wij zijn vrije denkers. Wat vrijheid in onze optiek betekent, lees je in ons manifest.

ZIGT | Freedom of Media

Media kan een campagne maken of breken. Deze komt pas helemaal tot zijn recht als er vrij gedacht kan worden in media. Vrijheid van denken, vrijheid van keuzes, vrijheid in mogelijkheden. Daar gaat het ons om bij ZIGT, daar zijn we ooit in 2001 voor gestart. Echte vrijheid hebben we doordat we puur en alleen gehonoreerd worden door onze klanten. We zijn media engineers: we leven, ademen en dromen media en dat geeft vrijheid. Wat vrijheid in onze optiek betekent lees je in ons manifest.

Art. 1: FREEDOM OF MEDIA

Freedom of media. Dat is ons succes. Alleen door daadwerkelijk vrij te kunnen denken en handelen kom je tot de meest effectieve merkgroei, de beste adviseurs in het vakgebied en de meest waardevolle klantrelaties.

Art. 2: SAMENWERKING

Wij leggen onszelf en onze klanten niet vast. Dát is het mooie van vrij zijn. We geloven in toegevoegde waarde. De basis van al onze samenwerkingen.

Art. 3: SERVICES

Wij weten alles van media en kijken verder. We leggen je onze mogelijkheden voor, maar we leggen je nooit iets op.

Art. 4: MENTALITEIT

Wij zijn vrije denkers. En dat trekt andere vrije denkers aan. Altijd nieuwsgierig, ambitieus en kritisch. Dit verwachten we ook van anderen. Open, eerlijk en transparant. Dat geeft de juiste energie om als team succesvol te zijn.

Art. 5: STRATEGIE

Wij denken verder dan media alleen. Media werkt niet zonder goed idee. Zo komen we tot superslimme en ondernemende adviezen. Onafhankelijk én zonder voorwaarden.

Art. 6: INZICHT

Wij nemen de vrijheid om onafhankelijk inzicht te bieden, ongeacht de uitkomst. Data zit bij ons in de genen, maar mensen maken uiteindelijk het verschil.

Art. 7: JIJ

Bij ZIGT heb je de vrijheid en het vertrouwen om jezelf te laten zien. Alle ruimte om je te ontwikkelen en verder te komen.

Plaats als eerste een reactie