Viral van de week - Zwemmen in Bacardi Lemon

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Mart Hoogkamer met zijn hit 'Ik ga zwemmen'

Hoewel de zon niet in overvloede aanwezig is en het soms meer als herfst voelt dan zomer, heeft Mart Hoogkamer wél een enorme zomerhit te pakken: ‘Ik ga zwemmen’ is in juli 2021 gereleased en staat sinds deze week bovenaan de Spotify-hitlijsten. Ook in je TikTok-feed is het volks-nummer niet over het hoofd te zien: ‘een echte tijger, is niet te temmen’.

Advertentie
advertisement

Het lied ‘Ik ga zwemmen’ sluit zich aan bij een iconisch rijtje, met gouwe ouwe nummers als Tropical Danny’s ‘Toppertje’ (en een breezer ananas), ‘Drank & Drugs’ en (wie kent ‘m nog) ‘The Mojito song’. Wie een avond los wil gaan op nummers die alléén maar over alcoholische versnaperingen gaan, kan dit nummer aan het rijtje toevoegen. 

Hoogkamers succes begon een jaar geleden: toen ging hij ook al viral met een video waarin hij het bekende nummer ‘Unchained Melody’ zong, à capella, op het strand. Zijn zangcarrière heeft sindsdien een vlucht genomen en hij komt met zijn nieuwe tune binnen op de nummer 1 van onder andere de Spotify-lijst van meest-gedeelde nummers. En dat als allereerste zanger in zijn genre.

Het nummer van de 23-jarige zanger wordt door menig TikTokker ingezet en wordt gecoverd en geremixt. Je kunt zelfs bubbelend het nummer over de speakers blazen. Voetjes van de vloer!

Bericht aan drankmerk Bacardi: wanneer springen jullie in?

Bacardi Lemon drankfles

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie