Adnight wil creatieven achter hun bureau vandaan krijgen

Adnight breidt samenwerking met WeTransfer uit van alleen de afterparty, naar het volledige festival.

4 oktober is het zo ver
Adnight 2019

WeTransfer wordt voor de derde keer op rij partner van Adnight, voor de vierde editie van de grootste open nacht van de creatieve industrie op vrijdag 4 oktober. De samenwerking is dit jaar uitgebreid van alleen de afterparty, naar het volledige festival inclusief een officiëel openingsevent en de afterparty in Paradiso.

De bredere samenwerking is ontstaan vanuit een gezamenlijk ambitie om mensen uit hun dagelijkse routine te krijgen en ze te stimuleren naar buiten te gaan voor inspiratie. Adnight is opgericht om de diversiteit van de Amsterdamse creatieve industrie in de spotlight te zetten en om kennisdeling te stimuleren tussen bureaus, mensen en expertises. Dit is de basis voor ‘moving ideas’; het thema dat gekoppeld is aan de partnership van WeTransfer en Adnight.

Advertentie
advertisement

Inspiratie

De opening van Adnight, die gehouden wordt in Soho House Amsterdam tussen 17:00 en 19:00 uur, zal worden ingevuld door een aantal gastsprekers die creativiteit en ideation aan de orde stellen. De sprekers zijn onder andere Natascha Chamuleau, WeTransfer’s VP AdSales & Brand Partnerships die zal vertellen over het creatieve publiek van WeTransfer en het werk dat zij maken, Cris Bartels, over hoe hij tot meer inspiratie en ideeën komt, en Kevin de Randamie die het voornamelijk zal hebben over hoe de waarde van ideeën te herkennen en het proces om die ideeën realiteit te maken.

Kopstootbar DJ Team

De afterparty in Paradiso, die start vanaf 23:00 uur, zal een gecureerde avond zijn met Nederlandse DJ’s als Abstract, The Flexican, DJ SP, Jeff Solo, Vic Crezée, Kopstootbar DJ Team en een experimentele licht en decor-installatie.

Het opening event bij Soho House Amsterdam kan worden bijgewoond door alle Adnight-bezoekers. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.Adnight.nl. Daar vinden bezoekers ook het volledige programma met 50 deelnemende bureaus en ruim 100 presentaties, workshops en activiteiten.

Advertentie