Bol.com lanceert vaderdagvideo met ‘Old Spice Guy’

In aanloop naar Vaderdag hebben bol.com en Procter & Gamble de handen ineen geslagen voor een video, ontwikkeld door digital agency Dept.

In de video speelt Isaiah Mustafa de hoofdrol, de acteur is bekend van de campagne ‘The Man Your Man Could Smell Like’ van verzorgingsmerk Old Spice. De iconische ‘Old Spice Guy’ geeft met ontbloot bovenlijf een razendsnelle monoloog, die typerend is voor de campagnes van Old Spice. Vervolgens voorziet Mustafa de Nederlandse kijker in zestig seconden van de do's-and-don'ts op het gebied van vaderdagcadeaus, waaronder: een vaderhart gaat niet sneller kloppen van een paar sokken, maar wél van een kettingzaag.

Dries Poels, head of brand & marketing communications bij bol.com: “Twee merken vol eigenzinnigheid en humor, die de handen ineen slaan. Mooier kan het niet worden, al helemaal met zo’n legendarische man als Isaiah Mustafa in de hoofdrol. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar vooral ook op deze unieke samenwerking.”

Bol.com sluit qua humor en doelgroep naadloos aan op Old Spice”, voegt Rene Edelenbosch, business leader skin & personal care bij Procter & Gamble, toe. 

Op Facebook en YouTube heeft de video inmiddels al een half miljoen organische views opgeleverd. Ook hebben gebruikers een hoop reacties geplaatst. Met name het eind van de commercial waarin Mustafa ‘dikke doei’ zegt, valt goed in de smaak bij het publiek. Deze week wordt de video in zijn geheel uitgezonden als commercial.

Credits

Verantwoordelijk bij klant: Dries Poels, Olav van Dam en Martine Kevelham (bol.com) en Rene Edelenbosch en Melanie Bos (P&G)

Account: Thomas van Slooten

Creative director: Japie Stoppelenburg

Concept: Bas Heijnis & Bob Toorenaar

Project manager: Marjolein van Hemert

Productie: Mad Dog Video i.s.m Saatchi & Saatch IS

Plaats als eerste een reactie

Advertentie