Kopen, lenen, terugbrengen: Decathlon maakt sporten toegankelijk voor iedereen

Na 365 dagen producten terugbrengen of spullen huren. Decathlon voegt daad bij het woord.

Sportwinkel Decathlon wil sporten toegankelijk maken voor iedereen. De keten introduceerde daarom eerder dit jaar de nieuwe positionering ‘Go Try’ (bureau XXS). Nu komt er een vervolg, gemaakt door Natwerk.

Met de leus ‘Go Try’ stimuleert Decathlon het uitproberen van meerdere sporten. Dat brengt de Franse retailer als volgt in de praktijk. Je kunt producten tot 365 dagen terugbrengen en ruilen voor iets anders. Ook lanceerde het DecaShare, een platform waar particulieren hun sportspullen kunnen te huur aanbieden. En eerder dit jaar kwam de keten SportenmetDecathlon.nl. Hierop delen bezoekers lokale sportevenementen, advies van experts, producten en sporttips.

Met de campagne licht Decathlon steeds nieuwe producten uit. De eerste drie commercials staan in het teken van themakleding. De voice-over is van sportjournalist Harry Vermeegen. In de toekomst worden andere producten in campagnes uitgelicht.

De campagne wordt uitgerold op televisie en online. De online strategie rolt Natwerk samen met Unlike uit.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie