Desperados lanceert fles waarmee nummers kunnen worden gemixt

Met de Desperados Play Bottle kan een nummer worden gemaakt of gemixt samen met Facebookvrienden.

Desperados

Desperados zorgt er met de nieuwe Desperados Play Bottle voor dat consumenten zelf een feestje kunnen bouwen. Het logo op het flesje kan worden gescand met Facebook Messenger, zodat de consument zelf een eigen nummer kan bouwen, maar het is ook mogelijk om met de gedeelde code samen met vrienden een mix te maken.

De nieuwe fles is onderdeel van de Do It Yourself-initiatieven van het drankmerk. Zo kwam Desperados eerder met optredens in Amsterdam onder de titel Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency), waarbij verschillende artiesten met zelfgemaakte muziekinstallaties op het podium stonden. 

Advertentie

Prijzen

De speciale Play Bottle is sinds 1 mei verkrijgbaar als limited edition in een sixpack Desperados Original. Met de code op de verpakking kunnen kaarten worden gewonnen voor festivals als Amsterdam Open Air, Down the Rabbit Hole, Awakenings, Lowlands en Mysteryland.

Met het nummer dat wordt gemixt met Desperados Play maakt de consument kans op nog meer prijzen, zoals glamping op Lowlands en We Are Electric, VIP-kaarten voor Mysteryland en een dj-optreden van vijf minuten op We Are Electric.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie