Dit zijn de beste brand activations van oktober 2018

De maand waarin Samsung beroemde sculpturen een nieuwe look geeft en 35 duizend kinderen op een leuke manier in contact komen met techniek.

North Face

Samsung – Modernized Masterpieces

Bureau: Taylor Herring

Uit onderzoek van Samsung blijkt dat ruim 75% van de mannen geen idee heeft hoe hun huishoudelijke apparatuur werkt. In deze outdoor stunt brengt het Koreaanse elektronicamerk dit gegeven op een even grappige als esthetische manier onder de aandacht. In hartje Londen liet Samsung moderne versies plaatsen van twee beroemde beelden: Michelangelo’s David is bezig met de wekelijkse was en Rodins Denker overpeinst hoe hij de wasmachine aan de praat krijgt.

Advertentie
advertisement

Shell – Generation Discover Festival

Bureau: BrandBase

De derde editie van het Generation Discover Festival trok afgelopen maand een recordaantal bezoekers. 35,543 jongens en meisjes dompelden zich op het Haagse Malieveld spelenderwijs onder in de wereld van techniek en innovatie. Ze wekten zelf energie op door te dansen en bouwden aan de stad van de toekomst. Met het vijfdaagse event wil Shell basisschoolleerlingen prikkelen om zich te interesseren voor wetenschap en techniek.

The North Face – The Pinnacle Project

Bureau: First Day of Spring

Op 26 oktober 1966 opent een bont gezelschap van klimmers, activisten, beatniks en de legendarische band Grateful Dead de eerste The North Face-winkel. Meer dan vijftig jaar later brengt het outdoormerk een eerbetoon aan deze dag met een serie avontuurlijke brand activations. The Pinnacle Project begon met pop-up-store op 2100 meter hoogte in de Italiaanse Dolomieten, ging verder met een cultuur-event in Berlijn om deze maand knallend te eindigen met een nacht vol muziek en bijzondere fashion in Manchesters Boiler Room.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie