easyJet luidt zomer in met eerste NK Steigerspringen

De vliegtuigmaatschappij springt op deze manier letterlijk de zomer in.

easyJet Nederland trapt de zomer af met het eerste Nederlandse Steigerspring-kampioenschap. Met deze campagne wil de airline de vakantieperiode vieren en letterlijk de zomer inspringen.

Na een eerste selectie streden vijftig deelnemers voor een podiumplek. Het is bij deze tak van sport de bedoeling dat deelnemers vanaf een steiger, logischerwijs, het water induiken. Daarbij krijgen de springers de uitdaging om zo ver mogelijk het water in te springen.

De deelnemers sprongen het water in onder toeziend oog van vele supporters en het eigen schaatsteam van easyJet, namelijk Team easyJet. Winnaar van het eerste NK Steigerspringen is Naud Bol. De gelukkige winnaar ging er vandoor met een door easyJet aangeboden pakketreis voor de zomer.

Net als de internationale campagne, werd het NK Steigerspringen door easyJet georganiseerd om de aankomende zomervakantieperiode te vieren. Het NK vond overigens plaats op vrijdag 21 juni in het Amsterdamse Bos.

Advertentie
advertisement

Credits:

Klant: easyJet
Bureau: FCB Amsterdam
Productie: Baas Amsterdam

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie