Fred van Leer introduceert modieuze Jet Legs-trainingsbroek voor KLM

KLM wil reizigers 'comfortabel en in stijl' laten reizen.

KLM biedt reizigers die 'comfortabel en in stijl' willen reizen de limited edition Jet Legs-trainingsbroek. Daarbij werd KLM geholpen door stylist Fred van Leer.

Ter gelegenheid van de introductie van de Jet Legs liet KLM onderzoek doen naar de kledingkeuze tijdens het reizen van 1.100 Nederlandse, Duitse, Britse en Noorse passagiers. Meer dan de helft (54 procent) stelt comfort voorop. Maar de trainingsbroek wordt nog niet gezien als onderdeel van een geschikte reisoutfit: bijna 50 procent van de ondervraagden wordt niet aangesproken door de uitstraling van reizen in sportkleding. Bij een modieuze versie wil 44 procent van deze groep wek een trainingsbroek aantrekken.

Advertentie
advertisement

Daarom vroeg KLM vier modeprofessionals in Nederland, Duitsland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk om hulp. Voor de Nederlandse markt shopte stylist en tv-presentator Fred van Leer een outfit bij elkaar waarin de Jet Legs centraal staan.

Fred van Leer: 'Comfort en mode gaan vaak niet hand in hand. Niet in alledaagse outfits, maar al helemaal niet tijdens het reizen. En wie wil er nou niet fabulous uitzien in het vliegtuig en dat complimentje van je medereiziger scoren? 

De look is vanaf vandaag te vinden op de Instagramkanalen van KLM en Van Leer.

Gerecycled materiaal

De Jet Legs zijn in een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks verkrijgbaar via het Instagramkanaal én de webshop van KLM. De broek is gemaakt van gerecycled polyester en elastaan. Ook de verpakking van de Jet Legs is gemaakt van gerecycled plastic.

KLM kiest voor Instagram als verkoopkanaal voor de Jet Legs om een jong publiek aan te spreken dat kleding ziet als een belangrijk onderdeel van hun lifestyle. Deze doelgroep gebruikt Instagram als inspiratie en om nieuwe trends te ontdekken.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie