Gamma geeft een goudstaaf weg, met hulp van topschaatsers

De bouwmarkt heeft ergens in Nederland een goudstaaf met een waarde van 25 duizend euro verstopt. Hints via de media leiden naar de locatie.

Afbeelding: Gamma

Gamma is naar eigen zeggen fan van schaatsen, want de bouwmarkt is partner van de Nederlandse topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai N'tab, Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt. Ook is het bedrijf eventpartner van diverse schaatsevenementen. In het kader van die schaatssamenwerking werken enkele schaatsers mee aan Gamma's nieuwste campagne, genaamd Gamma Goudjacht. 

Via deze campagne geeft de bouwmarkt een goudstaaf weg met een waarde van 25 duizend euro. De goudstaaf ligt ergens in Nederland verstopt. Wie de goudstaaf als eerste vindt, mag hem houden. Deelname aan de actie is gratis, geïnteresseerden dienen wel een 'speciale schatkist-sleutel' op te halen bij een Gamma-filiaal. Die sleutel geeft hints naar de locatie. 

Advertentie
advertisement

Hints via media

Op verschillende mediakanalen geeft Gamma de komende tijd meer hints over waar de goudstaaf ligt. Mark Tuitert - ex-schaatser - zal in diverse programma's van mediapartner Talpa verschijnen. In de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10 zal ook dagelijks een nieuwe hint te horen zijn. 

Laurens Miedema, marketing- en communicatiemanager bij Gamma, zegt: 'We geloven dat iedereen veel zelf kan doen- dat geldt voor klussers en schaatsers. Maar daar heb je wel wat ondersteuning bij nodig. Wij moedigen aan en helpen de schaatsers om hun doelen te bereiken. Plezier, techniek en gezelligheid staan daarbij voorop!'

Oudere campagne's

Gamma heeft in het verleden vaker campagnes rondom schaatsen gehouden, waaronder Sjinkie's IJspaleis en een postercampagne die en reis ter waarde van tienduizend euro verlootte. 

Advertentie