Gesponsord voor één dag: doorzetters handje geholpen door ABN Amro en Qmusic

Tot en met 27 augustus maken vier mensen met een bijzondere ambitie kans om bij Qmusic een sponsorpakket te winnen.

ABN AMRO en Qmusic gaan ambitieuze en gepassioneerde Nederlanders helpen om dichterbij hun doel te komen. Niet met geld, maar door hen voor één dag te sponsoren met clinics en coachingsessies van topprofessionals uit de wereld van sport, muziek en cultuur. Denk aan een balletje slaan met Richard Krajicek, een dag doorbrengen met de Ajax Vrouwen of een dj performance onder leiding van top-dj’s.

 

Advertentie
advertisement

Tot en met 27 augustus maken vier mensen met een bijzondere ambitie kans om bij radio-dj Domien Verschuuren van Qmusic een sponsorpakket te winnen. Zo krijgt een heel voetbalteam een volledig verzorgde dag bij de Ajax Vrouwen met onder meer een voetbalclinic van Players United en zitten zij in de Johan Cruyff ArenA als VIP-gast op de tribune. Ook staat een ontmoeting met het vrouwenelftal op het programma. Muzikaal talent kan in de Hermitage Amsterdam meedoen aan een dj-workshop onder leiding van dj en producer Sam Feldt, die wordt afgesloten met een optreden voor familie en vrienden in de tuin van het museum.

Tennistalent wordt in Rotterdam Ahoy ondergedompeld in de wereld van het ABN AMRO World Tennis & Wheelchair Tournament. Zij krijgen onder meer een meet & greet met zevenvoudig paralympisch tenniskampioen Esther Vergeer en zullen een balletje slaan met Richard Krajicek. Voor singer-songwriters is het museum Singer Laren het passende decor van een workshop van zanger Rolf Sanchez, waarbij in één dag een song wordt gecomponeerd en ook wordt opgevoerd.

ABN Amro wil een positieve impact op de samenleving maken en dit doet zij als sponsor van allerlei projecten op het gebied van sport, kunst en cultuur en maatschappij. 'Met onze sponsorships ondersteunen we ambitie en doorzettingsvermogen', zegt Sander Bestevaar, Hoofd Brand Activation & Events. 'Dit doen we door bevlogen mensen op weg te helpen en de wereld nét een beetje beter te maken. Door het coronavirus zijn de tijden veranderd, maar we blijven ambitieuze mensen onverminderd supporten bij het behalen van hun doelen.'

De actie duurt nog tot en met 27 augustus. Meer informatie is hier te vinden.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie