Google Chrome helpt mensen over hun relatie heen komen

Het maakt een campagne die illustreert hoe Chrome een fundamenteel onderdeel van ons leven is geworden.

Google Chrome bestaat tien jaar en maakt voor deze gelegenheid een campagne. De video, ontwikkeld door Virtue (het creatieve bureau van Vice), benadrukt hoe de browser in de loop der jaren een hulpmiddel in ons dagelijkse leven is geworden.

Dat verklaart Cameron Farrelly, chief creative officer bij Virtue. 'Tien jaar lang geeft Chrome toegang tot informatie. Het helpt mensen bij het maken, oplossen, leren en ontdekken van dingen in hun leven.'

Deze boodschap wordt in de campagne tot uiting gebracht met wireframes en tabs. De tabbladen illustreren verschillende zoekopdrachten, bijvoorbeeld die van een man die over zijn relatie probeert heen te komen. Hij zoekt via Chrome naar een nieuwe kapper, fitness en yogaschool. De zoekopdrachten luiden: 'get over a break-up', 'get in shape' en 'find your centre'. Het moraal van het verhaal: Chrome helpt je met alles op elk moment. 

Google Chrome
Google Chrome

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie