Jägermeister komt met carnavalsregels voor iedereen boven de rivieren

Steeds meer mensen uit de Randstad vieren carnaval. Heel erg leuk, maar er zijn een aantal ongeschreven regels. Jägermeister legt ze uit.

Likeurmerk Jägermeister haakt in op carnaval met campagne over feestregels. Steeds meer buitenstaanders komen naar het zuiden voor het festijn, alleen zij zijn vaak niet op de hoogte van de ongeschreven regels. Om irritaties bij zuiderlingen te voorkomen komt Jägermeister met een oplossing. 

De campagne, opgezet door Dorst & Lesser, laat aan importfeestvierders zien wat de ongeschreven regels zijn. Hiervoor strikt Jägermeister de Nederlandse cabaretier Steven Brunswijk. Hij komt uit Brabant en geeft buitenstaanders een lesje. 

De eerste video uit de reeks bestaat uit de drie belangrijkste regels. De overige vijf spotjes verschijnen de komende weken online. 

‘Met deze campagne willen we de verbindende factor die carnaval heeft, vieren. Net als ons product brengt carnaval mensen van diverse pluimage bij elkaar. Dat zorgt voor sfeer, gezelligheid en positiviteit in de cafés, bars en clubs van de stad’, aldus Kas Knikkink, brand manager bij Jägermeister Nederland.

Ook Bavaria haakt in op het feest. Het merk lanceerde onlangs een campagne waarin het op zoek gaat naar carnavalshelden. Sjefke Vaeren, bekend van de #carnavelvrij-commercial van vorig jaar, roept carnavallers op om alle ‘Sjefkes’ in ieders vriendenkring te nomineren. 

Credits

Bureau: Dorst & Lesser
Verantwoordelijk bij klant: Kas Knikkink 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie