Premium

Mini laat met campagne zien dat het heelal in een kofferbak past

Het maakt twee animatiefilms in de laadruimte van de Mini Countryman.

Mini

De autofabrikant Mini, onderdeel van het Duitse BMW, komt met twee animatievideo’s. De films zijn geschoten in een laadruimte en illustreren dat men de grootste avonturen met een Mini Countryman kan beleven. 

Mini USA lanceert de campagne ‘Created in a Countryman’ om het model populairder te maken. De video's moeten laten zien hoe ruim en veelzijdig de Countryman is, zegt Patrick McKenna, afdelingshoofd Mini brand communications. Deze uitvoering is namelijk groter dan andere de Mini's, verklaart hij. 

Advertentie
advertisement
Mini
Mini

Om dit op een innovatieve manier te vertalen, heeft Mini twee video’s ontwikkeld in samenwerking met animator Kirsten Lepore en het duo Lori Nix en Kathleen Gerber (van studio Nix + Gerber). 

De ene film heet ‘Camping’ en is gemaakt door Nix en Gerber. Hierin is te zien hoe twee astronauten kamperen in de achterbak. De tweede film ‘Underwater’ is gemaakt door Lepore en gaat over twee geliefden die de onderwaterwereld ontdekken. 

Underwater
Camping
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Reacties:

Pieter Meijer
wow!! Nice!!!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie