Nederlandse Loterij en DPG laten de supporters achter TeamNL zien

In de videoserie ‘Achter Oranje’ , een branded content-productie van Nederlandse Loterij en DPG Media, moedigt aanhang TeamNL aan.

Ouders Merijn Scheperkamp

De Nederlandse Loterij en DPG Media slaan de handen ineen zodat de families en vrienden van TeamNL alsnog naar de Olympische spelen kunnen kijken vanaf een tribune. Omdat de stadions in Beijing leeg zijn trekt de Nederlandse Loterij-tribune door heel Nederland naar familie en vrienden van de Olympiërs van TeamNL. In de videoserie ‘Achter Oranje’, die te zien is op AD.nl en NU.nl, worden er herinneringen opgehaald, laten mensen zien hoe ze hun favoriete Olympiër supporten en kijken ze uiteindelijk samen vanaf de Nederlandse Loterij-tribune naar de prestatie van hun Olympische held.

Advertentie
advertisement

Merijn Scheperkamp

In aflevering twee was te zien hoe de aanhang van Sjinkie Knegt naar de 1.500 meter shorttrack keek vanaf de Nederlandse Loterij-tribune. In de volgende aflevering, op vrijdag 11 februari, is te zien hoe de familie en vrienden van Merijn Scheperkamp uitkijken naar zijn wedstrijd. In aanloop naar de race spraken de verslaggevers van ‘Achter Oranje’ de familie van Merijn Scheperkam

 

 

Preview Achter Oranje

‘Achter Oranje’ is te zien op AD.nl en NU.nl.

Advertentie