NN stuurt zelfstandigen op reis naar hun btw-nummer

Campagne Wunderman Thompson en NN tovert btw-nummer om in coördinaten reisbestemming. Zzp'ers moeten wel eerst op pensioengesprek.

Drukbezette zelfstandigen op gesprek laten komen om te praten over hun pensioen is vaak een onbegonnen zaak. Toch wil NN in België de zzp’ers bij z’n tussenpersonen krijgen.

Wunderman Thompson en de levensverzekeraar in hebben een manier gevonden om ze over de streep te trekken: biedt zelfstandigen de kans een reis naar hun eigen btw-nummer te winnen. dat onder het credo: ‘Nu al even genieten van je pensioen?’ De campagne is deze week begonnen.

Advertentie
advertisement
advertenties campagne NN

Gps-coördinaten

De freelancers kunnen naar een speciale website gaan, hun btw-nummer intypen, en laten omzetten naar gps-coördinaten. Elk btw-nummer heeft een eigen unieke bestemming.

De zzp’ers worden via sociale media, banners op sites voor ondernemers, radiospotjes en advertenties benaderd. Ook verschijnen er diverse contentartikelen en is er een tv-spot. Deze verschijnt alleen op het scherm bij zelfstandigen met een business-abonnement bij een van de partners Telenet of Proximus.

Het enige wat de zelfstandigen verder moeten doen is een afspraak voor hun pensioengesprek nakomen.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie