Pepsi Max in video mapping op Zwarte Cross

Vrumona tekent sponsorovereenkomst.

Pepsi Max gaat als eerste merk op een festival 'video mapping' gebruiken. Dat gaat het doen tijdens de Zwarte Cross. Pepsi Max is de sponsor van de ‘Dansvloer’ bij de aankomende editie.

Elk jaar wordt daarbij gebruikgemaakt van video mapping: zodra de zon ondergaat wordt een groot scherm zichtbaar op de achterkant van het podium van de ‘Dansvloer’. Op dit scherm ziet de bezoeker een geïllustreerde en interactieve Soda Factory. Dit is een projectie waarin van alles gebeurt. Bezoekers kunnen elders op het terrein poseren voor een green screen en worden vervolgens live geprojecteerd in deze Soda Factory.

Vrumona (Pepsi) tekende hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met de Feestfabriek, organisator van de Zwarte Cross.

Advertentie
advertisement

BOB-campagne

Ook Rivella is dit jaar aanwezig met een grote BOB-campagne. Elke bezoeker die een BOB stempel haalt en nuchter het terrein verlaat krijgt een blikje Rivella mee voor onderweg.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie