Rabobank checkt je poep op Lowlands

Ja, dit klinkt apart. De bank gaat feestgangers met een ‘poepcheck’ eetadviezen geven.

Een weekendje Lowlands is een aanslag op het lichaam. Wie een bezoekje brengt aan het ‘kleine kamertje’ van Rabobank, weet precies of hij of zij nog wat extra vezels of water nodig heeft. Erg handig voor feestvierders.

Advertentie

Zaadbrood

Rabobank is op Lowlands ook van de partij, en hoe. In Rabobanks restaurant Brasserie 2050 kunnen feestvierders comfortabel plaatsnemen op een slimme wc. Terwijl je geniet van een ‘rustmomentje’ gaat de toilet aan het werk.

Meet de sensor een hoge hartslag via je billen? Dan kunnen vocht en vezels helpen. Ook controleert het de geleiding van de urine en kijkt zo of je meer water nodig hebt. Na het bezoekje kun je meteen je tekorten aanvullen bij Brasserie 2050. Uit het toiletbezoekje rollen suggesties van de kaart, zoals een toetje en zaadbrood. 

Why?

Iemands gezondheid controleren op basis van ‘uitwerpselen’ is een bekende manier in de geneeskunde. Maar dat een bank ermee experimenteert, is nieuw. Waarom doet Rabobank dit? Om voedselverspilling tegengaan, staat in het persbericht. Dankzij de gepersonaliseerde voedselsuggesties weten bezoekers precies welke voeding ze nodig hebben.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Hans
Grappig dat er urinoirs staan bij dit bericht😬
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie