Škoda bouwt Kodiaq om tot ‘zaterdaghulp materiaalwagen’

Het automerk borduurt voort op ‘de zaterdag als communicatieplatform’ dat het in 2016 inzette.

Zaterdaghulp Materiaalwagen
Škoda

We kennen Škoda als het automerk dat de wielersport sponsort met materiaalwagens én als merk dat ‘de zaterdag’ claimt onder het motto ‘dat je op zaterdag wel wat hulp kunt gebruiken’. Die twee samengevoegd leidden tot het idee om materiaalwagens in te zetten voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken op zaterdag. Bijvoorbeeld met klussen of tuinieren. Het is de nieuwste service op het Škoda Zaterdaghulp platform dat vorig jaar werd gelanceerd.

Advertentie
advertisement
ŠKODA | Zaterdaghulp: Materiaalwagens

Eén materiaalwagen

Hoewel het persbericht spreekt van ‘materiaalwagens’ blijkt het voorlopig om slechts één exemplaar te gaan. ‘Deze zal per zaterdag voor de verschillende klussen ingericht c.q. van binnen omgebouwd worden.’ Het gaat om een speciaal omgebouwde Škoda Kodiaq die completer is uitgerust dan normaal. Škoda: ‘Met een uitschuifbare workmate, handige tools en de nodige klusmaterialen.'

'Bovendien krijg je er naast een goed gevulde Škoda Kodiaq een handig mannetje bij met twee rechterhanden die je komt helpen met behangen, verven, timmeren, snoeien en allerlei andere klussen.’

De Zaterdaghulp materiaalwagen is gratis en iedereen kan zich opgeven, ook als je geen Škoda-rijder bent. Selmore, het verantwoordelijke reclamebureau: ‘Zaterdaghulp is een servicepropositie, activatie en merkcampagne in één.’ De campagne die de Zaterdaghulp materiaalwagen voor het voetlicht moet brengen, zal te zien zijn op televisie, online en in social media.

In de films figureren een aantal bekende profwielrenners, waaronder Tom Dumoulin, Michael Matthews, Julia Soek en Susanne Andersen. Ook Joop Zoetemelk, voormalig profwielrenner en winnaar van de Tour de France, speelt een kleine rol.

Credits:

Verantwoordelijk bij Škoda: Joost de Kanter, Sjoukje Ursem, Tjeerd Tuitel

Bureau: Selmore
Art Director: Jakko Achterberg, Louk Derks
Copy Writer: Niels Westra
RTV Producer: Jorieke de Jong
Account: Sanne Willems, Anja Froeling

Productiemaatschappij: Wim van der Aar Film & Judith Engels Producties
Regisseur: Wim van der Aar
Producer: Judith Engels, Annely Valk
D.O.P./Cameraman: Rob Hodselmans (Tenerife), Gabor Deak (Nederland) \
Offline studio: The Compound

Offline editor: Teun Rietveld
Online: De Grot – Robin Hancock
Grading: George Balatoni
Geluidstudio: Ambassadors
Geluidstechnicus: Joep Meijburg
Muziek: Joep Meijburg
Componisten: Joep Meijburg

Plaats als eerste een reactie

Advertentie