Premium

Vandebron viert feest tijdens 24-uurs YouTube-marathon

Via een livestream gaan de medewerkers alle klanten hoogstpersoonlijk bedanken voor hun klant-zijn.

Vandebron viert feest.
Vandebron

Marleen Koning van Vandebron is super enthousiast: Vandebron bestaat aanstaande maandag vier jaar en dat moet gevierd worden. Speciaal ter gelegenheid van de verjaardag wil het energiebedrijf ‘haar klanten prijzen voor hun bijdrage aan de missie de Nederlandse energievoorziening te verduurzamen’, zo meldt het persbericht.

Advertentie
advertisement

Livestream

Koning vertelt dat de directie van Vandebron om klokslag negen uur ’s ochtends de bedankmarathon aftrapt. De reeks dankwoorden worden vervolgens vierentwintig uur non-stop uitgezonden via een livestream op YouTube. “Na de directie neemt telkens een andere collega het stokje over. We hebben alle timeslots over de vijftig medewerkers verdeeld.”

Iedereen aan bod

Vanwege privacy voorwaarden zullen de klanten van Vandebron wel bij hun voornaam en plaatsnaam genoemd worden maar blijft de achternaam achterwege. Koning zegt dat ze het aantal klanten hebben gedeeld door het aantal uur en dat er naar verwachting voldoende tijd is om iedereen aan bod te laten komen. Op een monitor in de studio, komen sowieso alle namen langs.

Celine Dion

Om te voorkomen dat het bedankje een saaie opsomming wordt, is de vijftig medewerkers van Vandebron gevraagd vooraf met creatieve ideeën te komen. Koning belooft dat er van alles gaat gebeuren, al kwamen niet alle suggesties door de strenge selectie: “Iemand wilde Celine Dion gaan zingen. Maar dat gaat dus mooi niet door.”

Feestje

Marleen Koning is zelf tussen één uur en half twee ’s middags aan de beurt. Zelf kijkt erg uit naar de nachtshift, om een uur of vier. “Ik verwacht dat ze er een feestje van gaan maken.” Klanten die geen tijd hebben om vierentwintig uur te wachten eer hun naam voorbij komt, maken nog kans op de compilatie die van de leukste bedankjes gemaakt wordt. 

premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie