Viral van de week: How far can you go with AI?

Viral van de week: How far can you go with AI? 's werelds meest kunstzinnige artiest Travis Scott's nummers gebruikt door AI.

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle content die scroll-stopping is, de doelgroep precies in het hart weet te raken en inspireert.

How far can you go with AI? Digital Agency Space150 uit Minnesota testte dit uit door een computer tal van teksten van 's werelds meest kunstzinnige artiest Travis Scott, bekend van zijn album AstroWorld en nummers zoals Butterfly Effect en Pick Up The Phone, te laten analyseren en bewerken.

De uitkomst? Een door AI geschreven nummer in de stijl van de artiest met hier en daar wat grappige mankementen én het aantoonbare feit dat menselijke leiding nog daadwerkelijk nodig is om tot een duidelijk resultaat te komen. Maar dat laten we je uiteraard ook zelf beoordelen.

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van succesvolle social media strategieën en impactvolle content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie