7 digital marketingtalenten ontvangen e-Academy certificaat

De tweede lichting SCHAAL+ talenten heeft afgelopen vrijdag het digital marketing traineeship afgerond.

SCHAAL+
SCHAAL+

Zeven talenten ontvingen daarom het e-Academy certificaat uit handen van Thuiswinkel.org. Door deelname aan het Digital Marketing Programma hebben de talenten zich in 1,5 jaar tijd ontwikkeld tot digital marketing professional. Met werkervaring bij verschillende opdrachtgevers en actuele digitale marketingkennis en –vaardigheden op zak, hebben ze een stevige basis gelegd voor de rest van hun (digitale) marketingcarrière. 

De uitreiking vond plaats tijdens chainday: de dag waarop alle digital marketingtalenten samenwerken tijdens één grote bootcamp. Voor Rabobank, ABN AMRO en de Tourism Group werkten de talenten een hele dag aan cases die ze aan het einde van de dag aan de opdrachtgevers presenteerden.

Vincent Roders, Program Director Digital Marketing Programma: “Ik ben enorm trots dat de de tweede tribe digital marketingtalenten het SCHAAL+ programma afrondt. Zeven talentvolle young professionals hebben afgelopen half jaar impact gemaakt bij een diversiteit aan bedrijven, van start-ups en logistiek tot banken en nutsbedrijven. En nu zijn ze klaar voor de rest van hun digitale marketingcarrière.”

Excellent programma

Op 20 september 2018 werd het Digital Marketing Programma door Thuiswinkel e-Academy voor het tweede opvolgende jaar beoordeeld als Excellent. Thuiswinkel e-Academy certificeert hbo- en bedrijfsopleidingen op het gebied van e-Marketing, e-Commerce en e-Supply chain. De excellente beoordeling houdt in dat het Digital Marketing Programma excellentaansluit bij de competenties en eindtermen van het vakgebied, oftewel dat de inhoud van het programma uitstekend aansluit bij de behoefte vanuit het e-commerce/digitale marketing werkveld.

Over SCHAAL+

SCHAAL+ is het zusje van SchaalX en selecteert en ontwikkelt talentvolle young professionals met een digitale mindset die meteen op volle kracht mee kunnen draaien in een organisatie. SCHAAL+ verzorgt de scholing en begeleiding tijdens de opdracht en helpt bij het onboardingproces. Hiermee wil de organisatie de kloof dichten tussen de digitale generatie en de arbeidsmarkt van vandaag. 

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
parkerez
well i love to do one :)
http://minecraftapkgamedownload.com/
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.