Arjan Pomper managing director global entertainment ITV Studios

Hij was al werkzaam bij de producent.

Arjan Pomper is met onmiddellijke ingang aangesteld als managing director global entertainment ITV Studios. De catalogus van het bedrijf bestaat uit 285 unieke formats waaronder The Voice, Love Island, The Chase, I Am A Celebrity… Get Me Out Of Here!, Come Dine With Me en nieuwere titels zoals Rat in the Kitchen, Sitting on a Fortune en Walk The Line.

Global Entertainment is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop en exploitatie van de non-scripted formats van ITV Studios. 

Pomper begon in september 2020 bij de global entertainment divisie als chief operating officer en leidt sinds oktober vorig jaar het bedrijf samen met Kim Dingler. Zij blijft chief commercial officer.

Advertentie
advertisement

Pomper was eerder onder meer werkzaam als ceo bij media- en communicatiebedrijf Dentsu Aegis voor Nederland, Midden-Oosten en Afrika en ceo in België. Pomper was ook medeoprichter van verschillende media- en contentbedrijven, waaronder AMPN, een content- en productiebedrijf in Sub-Sahara Afrika.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie