Premium

Bartho Boer bevorderd tot directeur Communicatie en Corporate Affairs NS

NS reorganiseert Communicatie en kiest voor integrale samenwerking tussen communicatie en stakeholdermanagement.

Bartho Boer hier op de voorgrond met Henry Sanches, de hoofdconducteur met wie hij dit jaar een dag van baan wisselde

Bartho Boer (40) is bij de Nederlandse Spoorwegen (NS) bevorderd tot Directeur Communicatie en Corporate Affairs. Hij wordt verantwoordelijk voor alle communicatieactiviteiten en relaties met overheden, reizigersorganisaties en overige stakeholders.

De functie is nieuw en volgt op een reorganisatie van Communicatie bij de NS, waarbij er is gekozen voor  integrale samenwerking tussen communicatie en stakeholdermanagement.

Boer begon zijn op 1 november 2014 bij de NS en trad destijds aan  als hoofd communicatie. In die rol kwam hij terecht in het managementteam van afdeling Communicatie & Strategie die toen net was opgericht. Later kreeg hij de titel directeur Communicatie.

Daarvoor was Bartho Boer onder meer hoofd Bestuursvoorlichting en -projecten van de Gemeente Amsterdam waar hij ook eerste woordvoerder was van burgemeesters Job Cohen en Eberhard van der Laan.

Naast zijn werkzaamheden voor NS is Boer lid van de Raad van Commissarissen van Delft Support, de uitvoeringsorganisatie van de gemeente Delft die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Jeugdwet en de WMO.

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie