Hoe zorg je voor een betere wereld met een gezonde businesscase?

Hoe kun je als organisatie een positieve impact hebben op de maatschappij? Ontdek het tijdens deze online clinic op 9 maart!

Impact organisaties zijn in opkomst. Steeds vaker is er een alternatief te koop, die beter is voor de wereld en gelijkwaardig of beter in kwaliteit. Organisaties die actief werken aan een betere wereld blijken ook een gezonde businesscase te hebben. Tijdens deze online clinic van Beeckestijn Business School ontdek je alle inzichten uit het onderzoek naar de inspirerende 40.

Datum: 9 maart
Tijd: 09:30 - 11:00 uur 
Locatie: Live-stream

Dit kun je verwachten

De 11e editie van de Inspirerende 40 laat zien dat – van de 40 – inmiddels 23 bedrijven te kenmerken zijn als impactorganisatie. Onderzoek naar deze organisaties legt bloot wat ze doen en wat hen succesvol maakt. Tijdens deze clinic deelt Joris van Zoelen de inzichten uit dit onderzoek. 

Je krijgt praktische tips en handvatten die elke organisatie kunnen transformeren tot een bedrijf met een positieve impact op de maatschappij. Elke organisatie kan zich ontwikkelen, van start-up tot een groot bedrijf.

Over Joris

Joris van Zoelen is partner en business consultant bij Synergie, een strategisch adviesbureau voor corporate brand strategy. Hij helpt (middel)grote organisaties bij het ontdekken van de unieke organisatie-identiteit, de verankering daarvan in de organisatie en de vertaling naar marketingstrategie. Vanuit 25 jaar ervaring als organisatiestrateeg en aanjager van vooruitgang in uiteenlopende organisaties deelt Joris graag zijn kennis over de Inspirerende 40, Business for Good, purpose, organisatiestrategie, leiderschap en transformatie.

Gratis aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Bekijk onze agenda voor meer clinics >>