Bex* breidt uit met drie nieuwe medewerkers

Bex*communicatie heeft haar team versterkt met een senior adviseur voor de zakelijke dienstverlening, een projectmanager en een traffic manager.

Jhorna Erkens (41) is per 15 sept jl. bij Bex*communicatie in dienst getreden. Als senior adviseur zal zij met name klanten in de zakelijke dienstverlening bedienen en de activiteiten in deze sector verder uitbouwen. Tevens gaat ze – gezien haar specifieke kennis en ervaring op het gebied van crisiscommunicatie en reputatiemanagement – deel uitmaken van het team dat klanten bijstaat in crisissituaties. Hiervoor was Jhorna ruim zes jaar werkzaam bij EY, accountants- en adviesorganisatie, waar zij verantwoordelijk was voor reputatiemanagement, PR en woordvoering.

Vanessa Stutz (40) is per 1 oktober werkzaam als projectmanager bij Bex*communicatie. Hiervoor is zij werkzaam geweest bij hightech organisaties in de regio Eindhoven, o.a. Philips Lighting, Intrinsic-ID en eldoLED. Door 20 jaar werkervaring is ze bedreven in het coördineren en begeleiden van marketingcommunicatieprojecten, ervaring die ze goed kan toepassen in haar nieuwe uitdaging bij Bex*communicatie.

Demi Mennen (23) is per september werkzaam als traffic manager. Recentelijk behaalde Demi haar HBO Bachelor of Communication diploma. Na haar afstudeerstage bij Yacht is Demi bij Yacht blijven werken. Demi ondersteunde de marketing en communicatieafdeling in lopende projecten en campagnes. Vol enthousiasme start Demi haar carrière bij Bex*communicatie.

Op de foto vlnr Demi Mennen, Jhorna Erkens en Vanessa Stutz.

Advertentie
advertisement
Advertentie